Menu kameralnej restauracji znajdującej się na parterze hotelu gwarantuje, iż każdy gość znajdzie coś godnego swego podniebienia. Wspaniała i zawsze uśmiechnięta obsługa sprawi, że każdy nawet najprostszy posiłek zamieni się w prawdziwą ucztę dla ciała i duszy.

Spośród niezwykle bogatej karty dań szef kuchni poleca:

Na zakąskę:

  1. Sałatka grecka z serem „Feta”
  2. Norweski łosoś wędzony podany z gorącymi tostami
  3. Makaron „Farfalle ” zasmażony z polędwicą i czosnkiem


Zupy:

  1. Zupa grzybowa z makaronem i śmietaną
  2. Żurek staropolski


Specjalności kuchni:

  1. Pieczeń duszona podana z kluskami śląskimi i kapustą zasmażaną
  2. Polędwica duszona z pędami bambusa w sosie sojowym podana z białym ryżem
  3. Polędwica wieprzowa z sosem grzybowym i ziemniakami ziołowymi
  4. Kaczka faszerowana grzybami po staropolsku z pyzami drożdżowymi i kapustą zasmażaną


Dania Wegetariańskie:

  1. Warzywa i grzybki „Mun” zasmażane z ryżem i curry


Ryby:

  1. Pstrąg smażony z migdałami podany z ziemniakami ziołowymi
  2. Sandacz smażony z pomidorami podany z ziemniakami ziołowymi


Desery:

  1. Lody koktajlowe z Adwokatem
  2. Talerz lodów „Anatol”


Szeroki wybór napojów zimnych i gorących.